Kolding Netavis

Kolding Light Festival aflyses i sin vante form

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kolding Light Festival udkommer ikke i den vante udgave i 2022. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Kolding Light Festival udkommer ikke i den vante udgave i 2022.

Efter regeringens pressemøde torsdag, har Kolding Light Festivals bestyrelse besluttet, at aflyse festivalen som vi kender den.

Lysfestivalens formand Henrik Larsen siger:

-Vi er enormt glade for den positive opbakning vi har mødt til lysfestivallen fra publikum, det politisk liv og fra sponsorer i erhvervslivet, men ovenpå energikrisen og de markante sparetiltag vi alle bliver pålagt, kan vi ikke forsvarer at sætte strøm til lysfestivallen i 2022, siger han i en pressemeddelelse.

-I Corona tiden så vi hvor meget det betød, at der trods alt skete noget i mørket, vi håber at en mindre markering denne gang også vi lyse op i en mørk tid, siger festivalens leder Jesper Johansen og fortsætter:

-Vi leder nu derfor efter strømfrie oplevelser kan varme hjerterne ved en mindre markering i nogle timer, enten fredag eller lørdag aften i første weekend af december.

I de kommende uger vil Kolding Light Festival søge aktører og ideer til de strømfrie tiltag. Der var ellers lagt op til fejring af festivalens 10-års jubilæum i 2022, men de planer udskydes nu til 2023.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel