Kolding Netavis

Kolding-grillbar nomineret til “Danmarks bedste burger”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Der er omkring 100 nominerede i hele Danmark og her er grillbaren i Kolding blandt de nominerede.

De seneste år er stadigt flere burgerkæder- og steder skudt frem og har taget kampen op med Burger King og McDonald’s. Men hvor får man Danmarks bedste burger? Der er nærmest tale om burgerkrig i nogle af de større danske byer. De nye burgerrestauranter har fået succes og flere af dem har allerede udvidet deres territorier. Nogle af dem er endda blevet kåret i internationale magasiner. Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne?

Det har hjemmesiden “Opdag Danmark” sat sig for, at finde ud af. Omkring 100 i hele Danmark er nomineret til “Danmarks bedste burger” og de nominerede er desuden også delt op i regioner.

I Syd- & Sønderjylland er Sydgrillen på Haderslevvej i Kolding nomineret til “Danmarks bedste burger”. I skrivende stund er grillen på andenpladsen – kun overgået af Drej Ind i Rødding.

Man kan afgive sin stemme her – og der findes en vinder både i regionerne samt en vinder for hele Danmark. Afstemningen slutter 1. oktober klokken 12. Herefter kåres vinderen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel