Kolding Netavis

Købere af luksuslejligheder mangler: Nu åbnes der op for udlejning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Salget går ikke godt. Nu åbner ejerne op for udlejning.

Køberne står ikke i kø for, at erhverve sig en luksuslejlighed i Koldinghave i Bypark Øst. Salget går så trægt, at ejerne af byggeriet nu åbner op for udlejning, skriver JydskeVestkysten.

Der er blot solgt syv af ud i alt 42 luksuslejligheder. To er desuden reserveret. Slutsedlen er dog ikke skrevet under af de mulige købere.

Det kommer bag på ejendomsmægler Poul-Erik Hansen fra Home, at det går så sløjt med at sælge luksuslejlighederne. Han står for salget:

– Jeg er så overrasket. Boligerne ligger sindssygt godt. Men jeg tror, at folk lige har villet se dem færdige først, siger han med henvisning til, at første etape af byggeriet med 21 boliger stod klar til indflytning 1. juni, mens anden etape med yderligere 21 boliger er klar til indflytning 1. oktober, siger Poul-Erik Hansen til JydskeVestkysten.

Luksuslejlighederne kan købes fra 2.395.000 kroner for 90 kvadratmeter til 5.095.000 kroner for 172 kvadratmeter.

Men på grund af det svigtende salg har ejerne, Crescendo og Raundahl & Moesby, besluttet at åbne op for, at boligerne nu også kan lejes. Og den månedlige husleje ligger mellem 9200 kroner og 15.500 kroner, skriver JydskeVestkysten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel