Kolding Netavis

Knivstikkeri i Skovparken

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Politiet mener ikke, at balladen og knivstikkeriet er banderelateret.

Ved midnat lørdag måtte Sydøstjyllands Politi rykke ud til Skovparken i Kolding, hvor der var meldinger om slagsmål mellem flere grupperinger. Den ene gruppe var flygtet fra stedet, da politiet kom til stedet. Tilbage var en blandt andre en 20-årig mand. Han var blevet stukket flere gange med en kniv det ene lår, oplyser TV Syd.

Sydøstjyllands Politi oplyser til tv-stationen, at der ikke er belæg for, at kalde urolighederne for banderelateret:

– Der er tale om to grupperinger fra området, som af en eller anden grund er kommet i konflikt med hinanden. Det har så ført til slagsmål, hvor der er brugt slagvåben og knive, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup, til TV Syd.

Den 20-årige mand blev tilset på skadestuen og kom ikke alvorligt tilskade. Mandens bil, der blev ramt af adskillige slag med en totenschlæger, fik skader på forruden.

Der har været en optrapning af konflikter mellem forskellige grupperinger i Kolding og de er røget i totterne på hinanden.

Grupperingerne er dog tavse overfor politiet. Derfor vil Sydøstjyllands Politi gerne i forbindelse med vidner, der kan fortæller om hændelsen ved Skovparken 47 i Kolding. Politiet kan kontaktes på 114.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel