Kolding Netavis

Klub får støtte til ”start-låne-pakke”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Klubben har fået godt 34.000 kr. fra DIF og DGIs foreningspulje.

Med et tilskud på 34.100kr. fra DIF og DGIs foreningspulje kan Kolding Orienterings Klub (KOK) fastholde den øgede interesse for sporten og hjælpe nye medlemmer. Som så meget andet sportsudstyr er orienteringssportens også dyr, så det kan være en stor udskrivning. Derfor vil KOK nu kunne tilbyde en ”start-låne-pakke-ordning” til nye medlemmer.

For pengene fra foreningspuljen har KOK købt kompas, SI-brikker(tidtagningssystem), definitionsholdere, lup, postenheder til træning og projektor til kortgennemgang.

– Vi har i forbindelse med igangsætningen af begyndertræning sendt klubmedlemmer på kursus for at opnå bedre kompetencer til at modtage og fastholde begynderne. Det har de seneste fire måneder bevirket, at vi har kunnet mærke en fremgang i medlemstallet i en bred aldersgruppe. Nu kommer den vigtige fase, hvor løberne skal stå på egne ben og dermed ikke har instruktørens materiel at låne. Derfor er det af stor betydning med ”start-låne-pakken”, siger formanden for Kolding Orienteringsklub, Tina Blach Laursen.

Formanden siger videre, at takket være pengene fra foreningspuljen, kan klubben give nye medlemmer en følelse af, at de er velkomne ved, at de kan låne udstyret, indtil de selv er helt sikre på, at orienteringsløb lige er dem, og at de derfor vil investere i eget materiel. Det skulle gerne resultere i en fastholdelse af nye medlemmer.

Via infofoldere om orienteringsløb, samt en større fokus på at bruge facebook, vil klubben forsøge at tiltrække flere nye medlemmer. Samtidig har den i forbindelse med andre tiltag som Night-trail og træning for hele familien lavet et rigtigt godt netværk, som ligeledes benyttes til at hverve flere medlemmer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel