Kolding Netavis

Klovneforening nomineret

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fem frivillige indsatser er nomineret til Region Syddanmarks Frivillighedspris 2019.

De nominerede kommer fra hele regionen og repræsenterer et bredt felt af frivillige indsatser, der hver dag gør en forskel for patienter og pårørende. Blandt de nominerede er Klovneforeningen Trekantsområdet.

De fem nominerede er med i opløbet om hovedprisen på 50.000 kroner og to øvrige priser på hver 10.000 kroner. Vinderne udpeges ved en prisoverrækkelse 2. maj 2019 på bo- og beskæftigelsestilbuddet Østruplund, som er regionens Specialcenter for Unge og Voksne.

Blandt de fem nominerede er bestyrelsen bag klovneforeningen Hospitalsklovne, Trekantsområdet, der sørger for, at der er penge til at have fem hospitalsklovne på sygehuset i Kolding.

Foreningen afholder blandt andet arrangementer på afdelingen, der sammen med sponsorater skaber det økonomiske grundlag, der er nødvendigt, for at betale for klovnene. Årligt skal der skaffes ca. 300.000 kr. til veje.

Det er anden gang, Hospitalsklovne Trekantsområdet er nomineret til Frivillighedsprisen. Første gang blev det ved nominerende; denne gang håber bestyrelsen på at komme helt til tops men erkender samtidig, at alle fem nominerede fortjener at vinde.

Præmiepengene skal bruges i samarbejde med den afdeling eller institution, som vinderen er tilknyttet. Det kan være til at videreudvikle samarbejdet med de frivillige eller til at skabe endnu bedre rammer for den frivillige indsats.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel