Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
KIF Kolding tabte overraskende til TMS Ringsted. Foto: BlumePress.

KIF Kolding tabte overraskende til TMS Ringsted.

Onsdag aften tabte KIF Kolding overraskende hjemme i Sydbank Arena til TMS Ringsted. Slutresultatet blev 25-30.

KIF mødte et hårdt fightende hold fra TMS Ringsted. KIF’erne halsede efter i første halvleg. KIF’erne brændte to straffekast, og en overtalsperiode blev også tabt, så KIF’erne i stedet for at hente ind på gæsternes føring på 9-11 kom bagud med 9-13. I slutsekunderne i første halvleg havde KIF’erne også med to mand i overtal chancen for at reducere gæsternes føring på 13-16, men overtalsspillet blev ikke sat ordentligt op, og så fusede det ud i en dårlig KIF-afslutning i halvlegens sidste sekund, oplyser KIF Kolding.

Det blev ikke bedre fra starten af anden halvleg. I løbet af de første godt tre minutter af halvlegen fik KIF’erne tre udvisninger. Først Kristoffer Vestergaard, siden Alexander Morsten og Thomas Boilesen, og set fra tilskuerpladserne var de to udvisninger på Morsten og Boilesen meget hårdt dømt. I de sidste otte minutter brændte KIF’erne alt på en stærkt spillende Frank Mikkelsen i TMS-målet, og da gæsterne samtidig scorede i den anden ende var TMS’ overraskende sejr på 25-30 en realitet.

Det er – såvidt det vides – den første TMS-sejr nogensinde i Kolding.

Dagens “Man of The Match” hos KIF Kolding blev Nicolaj Jørgensen.

KIF Kolding skal igen i kamp i herrehåndboldligaen torsdag den 25. marts klokken 19. Her skal holdet møde TTH Holstebro.