Kolding Netavis

KIF Kolding skriver kontrakt med gammel kending

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det er en gammel kending, der vender hjem til Kolding-klubben.

KIF Kolding har skrevet en treårig kontrakt med højre backen Oliver Norlyk, der får Sydbank Arena som hjemmebane fra sommeren 2023.

Oliver Norlyk er 22 år gammel og spiller i Skjern Håndbold. Sidst Oliver optrådte i KIF trøjen var i sæson 2019-2020, hvor han nåede at spille syv kampe og scorede 21 mål inden sæsonen blev afbrudt af COVID-19.

Cheftræner Kristian Kristensen er glad for tilgangen af den nye venstrehåndet.

-Vi glæder os til samarbejdet med Oliver, der besidder nogle af de kompetencer vi altid efterspørger. Skud fra distancen, spil på yderside af backs samt et forsvars potentiale, der samlet set gør Oliver til en åbenlys to-vejs spiller. Slutteligt har Oliver, gennem samtale, udvist en stor grad at motivation for udvikling, hvilket er en forudsætning for at kunne trække i KIF trøjen, fortæller Kristian Kristensen.

Oliver Norlyk ser frem til gensynet:

-Jeg har valgt at skifte til KIF Kolding for at blive en del af det spændende projekt, som klubben har gang i, og forsat ligger flere lag på for at bevæge sig tættere på toppen af dansk håndbold. Dette vil jeg gerne være en del af, og forhåbentlig hjælpe klubben med at indfri disse ambitioner, siger han og fortsætter:

-Derudover ser jeg også gode muligheder for at udvikle mig selv som både spiller og person i de kommende år i KIF, da der er et godt setup på og uden for banen. Jeg glæder mig til de kommende år i KIF, samt at få lov til at spille i Sydbank Arena, hvor jeg blandt andet vil bidrage med en masse skud fra distancen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel