Kolding Netavis

KIF Kolding siger farvel til stregspiller

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Fredrik Gustavsson har valgt, at forlade KIF Kolding før tid. Foto: KIF Kolding.

Fredrik Gustavsson forlader KIF Kolding.

KIF Koldings 25-årige venstre fløj, Fredrik Gustavsson har af personlige grunde valgt at rejse hjem til Sverige, og han får dermed ophævet sin kontrakt med klubben, som løb til sommeren 2021, skriver KIF Kolding i en pressemeddelelse.

– Jeg har været glad for min tid i klubben og på holdet, men jeg har også mærket efter og erkendt, at jeg savner familie og venner hjemme i Sverige. Det er grunden til, at jeg ønsker at vende hjem. Som følge af coronakrisen har jeg været hjemme i Sverige i fire måneder, og jeg kan mærke, at jeg har trives bedst derhjemme. Derfor synes jeg også det er mest fair over for klubben og holdkammeraterne, at jeg har bedt om at få min kontrakt ophævet, fortæller Fredrik Gustavsson.

KIF Koldings cheftræner Andreas Toudahl beklager, at Fredrik Gustavsson siger farvel til klubben:

– Det er klart, at vi vægter menneskelige hensyn højt. Er der en spiller, som ikke trives og som savner sit hjemland tager vi naturligvis bestik af det. I vores situation med en i forvejen smal trup er det dog en svækkelse af holdet. Men både jeg og bestyrelsen arbejder på at skaffe forstærkninger til holdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *