Kolding Netavis

KIF Kolding indgår i nyt samarbejde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

To markante institutioner i Kolding, KIF Kolding og Trapholt, forener nu deres kompetencer og indgår strategisk partnerskab. Målet er at være noget for Kolding – sammen.

Begge parter ser gode muligheder i det nye samarbejde, der skal have et lokalt afsæt for både private og erhvervslivet.

-Trapholt og KIF Kolding har samme ambition om at være med til at gøre Kolding til en dynamisk by med spændende tilbud, som vi borgere kan mødes ved, identificere os med og samtale om. Ved at gå forrest med et fælles partnerskab vil vi gerne bane vejen for, at vi alle ser og bruger den store varierede pallette af mødesteder, som vi har, og gøre Kolding til et super attraktivt sted at bo, fortæller museumsdirektør på Trapholt, Karen Grøn, i en pressemeddelelse.

KIF Koldings direktør, Christian Hjermind supplerer:

-Vi ønsker begge to at være noget for Kolding igennem fantastiske oplevelser. Hos os er det igennem håndbolden – hos Trapholt er det igennem kunsten, så jeg ser masser af spændende synergier.

Tager hul på samarbejdet

Allerede 10. juni tager det nye makkerpar hul på samarbejdet. Det sker, når KIF’s sponsorer inviteres ud på Trapholt. Museet lukker deltagerne ind i maskinrummet og giver et indblik i vejen fra idé til fernisering af den aktuelle Arne Jacobsen-udstilling.

Virksomhederne får også mulighed for at lade sig inspirere af Trapholts strategiske arbejde og udvikling.

Begge parter ser frem til den nye alliance og ikke mindst til arbejdet med at udvikle nye initiativer for både museumsgæster, håndboldpublikum og alle andre koldingborgere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel