Kolding Netavis

KIF Kolding forlænger med ligatræner

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
KIF Kolding forlænger samarbejdet med Kristian Kristensen de næste to sæsoner. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

KIF Kolding forlænger samarbejdet med Kristian Kristensen de næste to sæsoner.

Siden 1. februar i år har ansvaret ligget hos den erfarne ligatræner, som er faldet godt til i klubben. Han har sørget for at holdet og klubben har tilkæmpet sig livsvigtige point i bundstriden og dermed sikret sig en sæson mere i den fornemmeste række i dansk herrehåndbold.

-Vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet med Kristian Kristensen, så vi kan tage et stort skridt frem. Kristian har spillet en stor rolle i denne sæson, hvor han fik samlet holdet og vundet de afgørende kampe – her tænker jeg ikke mindst på kampene mod Nordsjælland og TTH, fortæller direktør Christian Hjermind i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Vi skal længere op i tabellen og i forhold til, hvor vi står og hvor vi vil hen, er Kristian den rette. Kristian har de rette kompetencer som træner og leder – og så passer han godt ind i den kultur, vi ønsker at blive endnu tydeligere omkring – en kultur, hvor vi hele tiden gør os umage og bestræber os på at blive bedre. Det gælder vores ligahold, vores U23 hold og KIF talentakademi. Sidst men ikke mindst er Kristian et foreningsmenneske med interesse og passion for dyderne i foreningen. Det er også vigtigt.

Selv udtaler Kristian:

-Jeg er glad, stolt og havde ikke svært ved at takke ja til at fortsætte rejsen med KIF Håndbold. Jeg stortrives i miljøet i og omkring klubben, der har præsenteret de fremtidige planer, som ser både spændende og udfordrende ud. KIF er en kulturinstitution i dansk håndbold og med de rammer, herunder fangruppen, var det en “no-brainer” for mig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel