Kolding Netavis

KIF Håndbold Akademi indgår det første partnerskab

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Akademileder Julie Loop ses her sammen med indehaver af Kaldyng Ejendomme, Morten Bugge. Pressefoto.

I marts måned annoncerede KIF Håndbold en yderligere satsning i arbejdet med de unge talenter i klubben.

Et udvidet setup for spillere på ungdomsuddannelser, så hverdagen med skolegang, lektier, håndboldtræning, fysisk træning og familieliv bliver så struktureret som muligt. Det skal sikres af en dedikeret akademileder, som både fagligt og menneskeligt kan understøtte de unge mennesker, klubtrænerne og uddannelsesinstitutionerne.

For at kunne skabe det optimale indhold med tidssvarende træningsudstyr og teknisk setup, har det fra starten været håbet, at man kunne finde 4 aktive partnere. Partnere der både vil bidrage økonomisk, men også meget gerne med viden og erfaring fra talent udvikling på andre felter end det sportslige. Det er nu lykkedes at finde den første.

Partneren er ejendomsselskabet Kaldyng Ejendomme, der udlejer boliger i hjertet af Kolding. Aftalen indeholder en række elementer, og en rigtig vigtig er tilsagnet om aktiv sparring i forhold til både udvikling af akademiet, men også uddannelse af de unge.

Julie Loop, der startede som akademileder den 1. juli, er glad for at den første partner er på plads.

-Med den ambition klubben og jeg har med Håndbold Akademiet er det vigtig med kommerciel opbakning. Både for at have økonomi til træningsudstyr og et moderne teknisk setup, men det glæder mig også at aftalen indeholder et tilsagn om at indgå som aktiv partner, hvor vi skaber de rette forudsætninger for at udvikle talenterne både som håndboldspillere og hele mennesker. Jeg tror på, at man skaber det optimale ved at inddrage viden fra alle verdner, og samle det bedste og det der passer bedst til os, siger hun i en pressemeddelelse

Indehaver af Kaldyng Ejendomme, Morten Bugge, er i forvejen en aktiv partner i KIF Kolding Elite, og er overbevist om at investering i talentmiljøet er vejen frem.

-Vi skal gøre alt hvad vi kan for selv at udvikle de næste ligaspillere i Kolding. Med tilgangen til at hver enkelt spiller skal kunne indfri egne ambitioner og drømme ved at få den optimale planlægning af tid og træning, er jeg overbevist om at det nok skal lykkedes at udvikle spillere fra akademiet helt frem til ligaholdet, og utvilvsomt kunne tiltrække nye spillere fra regionen og måske hele landet.

Kaldyng Ejendomme og Morten Bugge har også en tilgang der hedder ”ingen elite uden bredde og omvendt”. Derfor er der i samme aftale afsat et stort beløb til sociale aktiviteter i KIF Håndbold moderklub.

Fakta om KIF Håndbold Akademi

Akademiet er et træningstilbud under KIF Håndbold Moderklub

Akademiet har en styregruppe med repræsentanter fra KIF Håndbold og KIF Kolding.

Ved akademiets opstart består styregruppen af Thomas Christensen, formand i KIF Håndbold, Gitte Bormlund Thomsen, sportslig ansvarlig i KIF Håndbold og Christian Hjermind, direktør i KIF Kolding Elite.

KIF Håndbold Akademi har ansat Julie Loop som akademileder, som ansvarlig for hverdagen, og for udvikling af den fremtidige strategi og implementering af denne i tæt samarbejde med styregruppen, og trænerstaben i både KIF Håndbold og KIF Elite.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel