Kolding Netavis

Karina Adsbøl stiller op for dette parti

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Karina Adsbøl. Foto: Steen Brogaard.

Karina Adsbøl fra Hjarup mellem Kolding og Vamdrup er ikke længere løsgænger.

Karina Adsbøl, der meldte sig ud af Dansk Folkeparti, er ikke længere løsgænger. Hun stiller nemlig op for Danmarksdemokraterne, med Inger Støjberg i spidsen.

-Sammen med Inger Støjberg og de andre dygtige danmarksdemokrater glæder jeg mig til at udvikle politik til gavn for Danmark. Jeg vil kæmpe for et velfærdssamfund med ægte og varm velfærd, hvor vi med ro i maven kan sende vores forældre på plejehjem og stole på, at de får den omsorg og pleje, de har brug for, fortæller Karina Adsbøl i en pressemeddelelse.

-De udsatte og sårbare skal opleve, at det er en varm, støttende hånd, der griber dem og ikke føle, at de bliver trukket rundt i manegen i det offentlige system. Den slags velfærdssamfund kommer ikke ud af ingenting. Fundamentet er og bliver de virksomheder og erhvervsdrivende, som holder hjulene i gang og skaber arbejdspladser i Danmark. Uden dem var der ikke noget velfærdssamfund. Derfor skal vi også give erhvervslivet de bedst mulige vilkår og hjælpe til med, at den grønne omstilling og erhvervspolitikken ikke bliver hinandens modsætninger, men kommer til at gå hånd i hånd, siger hun videre.

Danmarksdemokraterne går ind for en stram udlændingepolitik. Vil man bo her i Danmark, skal man indrette sig efter landets fælles værdier, kultur og samfund.

Danmarksdemokraterne har også stort fokus på familierne, oplyses det videre.

-Derfor er det mig en glæde, at vi netop har lanceret et udspil med fokus på børnefamilierne. Jeg glæder mig til at fortsætte kampen for et bedre og mere sammenhængende Danmark og for at få trukket de emner, der betyder noget for danskerne, ind på Christiansborg, slutter Karina Adsbøl.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel