Kolding Netavis

Kan musik hjælpe dig til at sove bedre?

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto: PourquoiPas/Pixabay (Modelfoto)

Bliv klogere på, hvordan musik kan fungere som sovemedicin, til et foredrag med ph.d. og forsker Kira Vibe Jespersen den 14. september.

Der findes et hav af hjælpemidler til danskere, som har udfordringer med at sove. Nogle bruger de mange søvn- og meditationsapps på markedet, nogle bruger ”hvid støj” eller lydbøger – og nogle bruger musik.

Hvordan kan musik hjælpe dig med at sove? Det fortæller Kira Vibe Jespersen, ph.d. og Assistant Professor ved Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet om til et foredrag om musik som sovemedicin. Her præsenterer hun den nyeste viden om musik og søvn med fokus på, om musik kan forbedre og påvirke søvn, og hvad der er vigtigt ved god sovemusik.

Arrangementet finder sted på Kolding Bibliotek onsdag den 14. september klokken 19. Du kan bestille en billet til 50 kroner på Koldingbibliotekernes hjemmeside.

Ny festival om musik, sang og lytning i Kolding

Foredraget er en del af “Hvad musikken gør ved os”, en videns- og oplevelsesfestival i Kolding om musik, lyd og sang den 12.-24. september.

Mød Peter Vuust, Annette K. Nielsen og Erik Sommer i løbet af festivalen, og lær mere om hvordan musik påvirker hjernen, musikkens rolle i gudstjenesten eller livet som lydfølsom. Oplev morgensang, sangarrangementer for familier, plademesse og meget mere.

Find hele programmet og bestil billetter her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel