Kolding Netavis

Kæmpe international udstilling til Forum Kolding Bramdrupdam

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Det store Intsaab2024 bliver afholdt i Forum Kolding Bramdrupdam. Pressefoto.

Det er lykkedes Forum Kolding Bramdrupdam, at få et stort biltræf til byen.

Et stort international Saab biltræf kommer i 2024 til Bramdrupdam. Det er nemlig lykkedes Forum Kolding Bramdrupdam, at tiltrække det store biltræf til byen.

Forventningen om at kunne blive værtssted for dette store biltræf – Intsaab2024 – startede allerede for mere end et år siden. Herefter er der arbejdet målrettet med at kunne klare faciliteter, logistik og ikke mindst overnatning til de mange forventede gæster, som gerne skulle dukke op fra hele Europa.

Det seneste årstræf, som blev afviklet i Luxemburg, var en smule mindre end normalt, idet Cororna-restriktionerne stadig har spillet ind. Men ved det danske træf, som vil involvere både hoteller, campingplads og Danhostel Kolding – forventes fuldt hus – dvs. at arrangørerne forventer mellem 300-400 gamle Saab biler lige fra de ældste veteranbiler til de sidste, som forlod fabrikken i Sverige for ikke så voldsomt mange år siden.

-For at være så godt forberedt som muligt tog vi turen dette år til Luxemburg, fortæller Otto Skak fra Slotssøbadet og fortsætter:

-Det er vigtigt for os, at vide præcis, hvad vi går ind til samt evt. kigge på mulige forbedringer – så arrangementet kan køre helt præcis efter bogen.

Møde med Saab klubber i Danmark

Der findes flere Saab klubber i Danmark og det er lykkedes, at få lavet et fælles koordineringsudvalg under de danske Saab klubber, som har den direkte kontakt og ansvaret sammen med Forum Kolding Bramdrupdam. I sidste uge blev der afholdt møde med Saab klubberne i Danmark og deltagerne gav udtryk for, at de er meget trygge ved, at det store event netop bliver afviklet i Forum Kolding Bramdrupdam.

-Vi har til opgave altid at give tryghed og at være forberedt, når vi går ind i sådanne store arrangementer, fortæller Otto Skak.

Fælles køretur

For den lokale borger i byen vil det også blive en mulighed, at opleve de mange biler – for ud over udstilling, stumpemarked osv. i Forum Kolding – byder arrangementet på en fælles køretur i området.

Allerede nu har City Kolding meldt deres positive indstilling til at gøre noget ekstra i Kolding By den pågældende weekend – feks kunne svenske flag osv. blive sat op i forbindelse med arrangementet, tilbud på svenske varer og meget andet, som endnu ikke er afklaret.

Intsaab2024 bliver afviklet fra den 9. til den 11. august 2024.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel