Kolding Netavis

Kåring: Swingerklub ved Kolding blandt de bedste i Europa

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tucan Club i Møsvrå nær Kolding er kåret til en af Europas bedste klubber. Foto. Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Swingerklubben i Møsvrå ved Kolding er blevet kåret til en af Europas bedste klubber.

Den 1. oktober har Mie og Torben haft Tucan Club i Møsvrå nær Kolding i 14 år. Lukningen under coronakrisen er blevet brugt på udvidelse og renovering.

Det sidste nye der er blevet lavet, er en stor flot udvidelse i den store have, med flere Sheltere, hvor der er varme i, så de kan bruges hele året rundt. Samtidig er der blevet installeret et nyt stor varmtvandsbassin og der er også fundet plads til at lave et stort område blandt andet til udendørs Bondage.

Tre stjerner i “Michelin”-regi

Det store internationale site, secretswingerlust.com , har af flere omgange besøgt klubben og det er nu resulteret i, at Tucan Club, er blevet kåret til en af Europas bedste klubber, hvilket har givet dem en “Goldstar”, som svarer til tre stjerner i Michelin-regi.

Mie og Torben har altid forsøgt, at give deres gæster det, som de ikke forventede at få og uanset om man kommer med fantasier om at involvere andre i legen, eller man kommer som par der bare vil have en god aften sammen uden der skal være andre med, føler alle sig velkommen og har mulighed for at bruge faciliteterne, som man ikke oplever andre steder.

Klubben har efter den sidste genåbning efter Corona, oplevet en fremgang på over 50 procent og det skyldes blandt andet alle de tiltag der er blevet lavet, men selvfølgelig også at mange har længtes efter friheden igen.

Tucan Club
Den 1. oktober har Mie og Torben haft Tucan Club i 14 år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel