Torsdag, 20. Juni 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Her ses studievært Brian Ebbesen på Radio Viva. Foto: Elo Christoffersen. Her ses studievært Brian Ebbesen på Radio Viva. Foto: Elo Christoffersen.

Borgmester indvier Koldings nye radio

Skrevet af  Fredag 1. Juni 2018 | 16:49

Nu har Kolding fået deres helt egen lokalradio.

Fredag eftermiddag blev Koldings nye radio - Radio Viva - officielt indviet.

Borgmester Jørn Pedersen (V) holdt åbningstalen direkte i radioen - altså for åben mikrofon. Og radioen var officielt indviet, da borgmesteren efter talen startede musikken.

En af bagmændene bag Radio Viva, Ole Klinkby mener, at Kolding har brug for en ny radio:

- Kolding er et vækstområde - et stort område, hvor der sker mange ting. Vi vandt jo en masse FM-frekvenser ved radioudbuddet sidste år og nogle af dem synes vi skulle komme Kolding-området tilgode. De sidste tre år har Kolding ikke haft en lokalradio, fortæller Ole Klinkby til Kolding Netavis.

Hvad kan Radio Viva byde lytterne?

- Radio Viva er en radio, som du bliver glad i låget af at lytte til. Det bliver også en informativ radio, der vil fortælle, hvad der sker i Kolding, siger Ole Klinkby.

Interessante historier til lytterne

En af radioværterne er den kendte Kolding-stemme Brian Ebbesen. Han mener også, at koldingenserne skal have deres egen radio:

- Når lytteren tænder for radioen får de historier, som er interessante for dem. Hvis der er en mindre historie i Kolding kommer den ofte ikke med i de større medier. Men vi kan være der, hvor lytteren er - og hvor vores kunder er, fortæller Brian Ebbesen til Kolding Netavis.

Åbningen af Radio Viva blev fejret med åbent hus i lokalerne i Kolding Storcenter. Fredag aften fortsætter festlighederne med "Viva late night". Her kan du opleve L.I.G.A og Pauline på scenen på Storetorv fra klokken 19.

Du kan lytte til Radio Viva på FM 106,3 og 98,0 MHz samt på nettet, app, mobil, tablet og www.radioviva.dk.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juni 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30