Kolding Netavis

Jazzkonkurrencen kommer til Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jazzkonkurrencen finder sted den 22. marts og der er gratis adgang. PR-foto.

Oplev de allerbedste unge jazzmusikere på Godset, når Jazz6000 i samarbejde med JazzDanmark den 22. marts klokken 20 præsenterer Jazzkonkurrencen. Tre bands dyster om at vinde den prestigefulde konkurrence og samtidig om at vinde Jazz6000’ publikumspris.

Danmark har et imponerende vækstlag af unge jazztalenter, der bare venter på at blive opdaget.

Den 22. marts inviterer Jazz6000 alle interesserede med til en gratis koncertrække med tre udvalgte bands.

De tre bands er i år Kosmos Trio, KÖZ og klaversolisten Aske Stubkjær. Kosmos Trio spiller nordisk jazz. Bandet udgav sit første album ”Brev til en ven” i 2022. KÖZ er et otte-personer stort orkester, der inkorporerer både rock, hip-hop og afro-grooves i deres musik. Aske Stubkjær præsenter sit soloklaver-projekt og giver en opvisning i tænksom og eksperimenterende jazz.

Koncerterne foregår på Godset fra klokken 20. Et fagpanel af branchefolk vil i løbet af aftenen give de unge musikere input til, hvordan de kan videreudvikle deres musik. Vinderen af årets konkurrence får bl.a. mulighed for at spille koncert på Danmarks nok mest ikoniske jazzscene, nemlig Jazzhus Montmartre i København.

På Godset får publikum også mulighed for at stemme på deres egen favorit. For Jazz6000 har indstiftet en Jazz6000 publikumspris, hvor publikum efter de tre orkestres optræden på Godset kan deltage i en publikumsafstemning. Publikumsprisen er en kontrakt på en koncert i Jazz6000.

Der er gratis adgang til koncertrækken på Godset for alle. Koncerterne starter klokken 20.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel