Kolding Netavis

Jakob Ville valgt til borgmesterkandidat

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jakob Ville er valgt til Venstre Koldings kommende borgmesterkandidat. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Venstre er klar med ny borgmesterkandidat efter Eva Kjer Hansen træder ud af politik.

Venstres Jakob Ville blev mandag aften valgt til Venstre Koldings nye borgmesterkandidat. Det skriver den tidligere borgmester, Jørn Pedersen, i et opslag på Facebook.

Fra Venstre i Kolding lyder det blandt andet:

-I Venstres byrådsgruppe er der klar opbakning til Jakob Ville, der i dag allerede er gruppeformand for den ni mand store gruppe. Venstre i Kolding byråd har en tydelig leder i Jakob Ville. Han har stor ledelseserfaring både i jobbet som skoleleder, og som udvalgsformand for Plan- og Teknikudvalget. Han er myreflittig i det politiske arbejde, og forventer meget af de andre i gruppen. Det kan han tillade sig at gøre, fordi han er til rådighed med både sparring og inkluderende dialoger i gruppen. Det spiller hele holdet endnu bedre, skriver Venstre Kolding.

Og på aftenens møde blev den opbakning altså vekslet til en titel som borgmesterkandidat.

-Tak til Venstres medlemmer for deres tillid som Venstres borgmesterkandidat frem mod næste kommunalvalg, skriver Jakob Ville på Facebook.

Årsagen til, at Venstre i Kolding skulle finde en ny borgmesterkandidat var, at 58-årige Eva Kjer Hansen forlader politik, da hun har fået job i det private erhvervsliv som partner og seniorkonsulent hos Mangaard & Partners.

Der var i øvrigt et flot fremmøde til Venstres generalforsamling, hvor der blev valgt ny bestyrelse. Bent Ole Jonsen blev valgt som formand for Venstre Kolding.

Kolding tidligere borgmester, Jørn Pedersen, fik titlen som æresmedlem af partiforeningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel