Kolding Netavis

Initiativ gav 25.000 kroner til Stafet for Livet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Firmaet på Niels Bohrs Vej samlede et hold på ikke færre end 119 deltagere.

Et initiativ fra Kaiser Kaffe i Kolding er den direkte årsag til, at den lokale udgave af Stafet for Livet har modtaget 25.000 kroner, som går direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Initiativet gik også ud på at samle så mange deltagere som muligt, og det blev til ikke færre end 119.

Strakte sig over et døgn

I modsætning til det officielle Stafet for livet-arrangement i Kolding, der på grund af covid-19 ikke blev afviklet over de traditionelle 24 timer, besluttede initiativtagerne fra Kaiser Kaffe, at deres event skulle strække sig over et døgn for på den måde at markere, at kampen mod kræft sker alle døgnets 24 timer.

Så der var hele tiden deltagere ude på den 1,2 kilometer lange rute med start og mål på Niels Bohrs Vej.

Der blev ikke talt gåede runder, men hver enkelt deltager betalte 100 kr. samtidig med, at de deltagende firmaer også gav et bidrag.

På den måde kom der 25.000 kr. i kassen til de gode formål.

-Vi havde deltagere af egne kunder og gode venner, og der var frit slag med hensyn til, hvor mange runder den enkelte ville gå. Blot skulle der hele tiden være deltagere på ruten, fortæller Rikke Buhl Kaiser Nielsen.

Økonomisk succes

Hun glæder sig over, at firmaets initiativ blev en økonomisk succes og kan allerede nu oplyse, at Kaiser Kaffe også er med, når Stafet for livet afvikles i 2022 i Kolding.

Dette års deltagelse skete uden de store forberedelser, men gav altså alligevel et pænt beløb til Kræftens Bekæmpelse, så eventen skal gentages.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel