Kolding Netavis

Indstilles som borgmesterkandidat til kommunalvalget ’21

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Filip Bekic Bladt har meldt sig som spidskandidat ved det kommende kommunalvalg. Pressefoto.

Socialdemokratiet i Kolding har sat navn på den person, som de anbefaler som borgmesterkandidat ved kommunalvalget 2021.

Socialdemokratiets nuværende lokalformand Filip Bekic Bladt har meldt sig som spidskandidat ved det kommende kommunalvalg. Han anbefales af såvel bestyrelsen som DSU Kolding med opbakning fra tidligere S-borgmester og medlemmer af byrådsgruppen.

Filip Bekic Bladt motiverer sit kandidatur med behov for bedre samarbejde og en ny politisk kurs for hele Kolding Kommune:

– Denne byrådsperiode har vist, at der er brug for en ny start; et nyt flertal. Et flertal som prioriterer velfærd, kultur og det grønne område. Jeg vil kæmpe for det brede samarbejde i byrådet og sikre, at der ikke bliver taget forhastede beslutninger henover hovedet på borgerne. Politik handler om forhandlinger og kompromisser. Vi kommer til at tage ansvar, som vi altid har gjort, men vi kommer ikke til at gå på kompromis for enhver pris. Mit mål vil altid være, at arbejde for bedre velfærd i en grønnere kommune. Jeg ved, at jeg kan gøre en forskel. Jeg har engagement, energi og er klar til at give partiet og valgkampen min fulde opmærksomhed. Jeg tager ansvar, det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre. Det har jeg gjort i min tid som DSU formand, og det har jeg gjort, og det gør jeg stadig, som fællesledelsesformand for Socialdemokratiet i Kolding, fortæller Filip Bekic Bladt i en pressemeddelelse.

Enig bestyrelse

Efter bestyrelsesmødet den 20. april besluttede en enig bestyrelse i Socialdemokratiet i Kolding at anbefale Filip Bekic Bladt som partiets spidskandidat ved det kommende kommunalvalg den 16. november 2021. Filip Bekic Bladt er partiets nuværende fællesledelsesformand og har gennem flere år vist fremragende evner og vilje til politisk lederskab både i partiets fællesledelse og i DSU. Som spidskandidat for Socialdemokratiet vil han kunne sætte en ny og mere retfærdig retning for hele Kolding Kommune. Filip Bekic Bladt lægger vægt på at investere i velfærd og gøre Kolding til grøn foregangskommune. Derfor anbefaler en enig bestyrelse ham som partiets spidskandidat:

– Filip Bekic Bladt er den helt rigtige til at stå i spidsen for Socialdemokratiet i den kommende valgkamp. Han er aktiv og engageret i sin omverden og i sine medmennesker. Han besidder en sjælden egenskab til både at vise lederskab og samtidig være en udpræget holdspiller, siger Johs Møller på bestyrelsens vegne og uddyber:

– Filips aktive liv i politik har resulteret i et fornemt CV, hans relativt unge alder taget i betragtning. Han har sat markante præg på DSU, hvor han bestred formandsposten, og har en aktiv fortid i Europæisk Ungdom og Europabevægelsen. Han er i bogstavelig forstand en holdspiller, der med en fortid som fodboldspiller på højt plan i både Kolding Boldklub og Vejle boldklub, nu har lagt støvlerne på hylden for at give sine erfaringer videre som konsulent og fodboldtræner for de yngste i Harte G&IF. Som tillidsmand for sine kolleger på Harte Skole arbejder han for et godt og frugtbart arbejdsmiljø, og i sit professionelle virke som pædagog sætter han med ildhu sit positive præg på børn og unge. At Filip tager ansvar og gør meget for sine medmennesker, ses af hans hidtidige virke, og jeg og hele bestyrelsen er sikker på, at han vil blive Kolding Kommune en fantastisk borgmester.

Begejstret DSU-formand

Filip Bekic Bladt anbefales ligeledes af DSU Kolding. Fra DSUs lokalformand Freja Nordstrøm er begejstringen stor:

– Vi støtter ubetinget op om Filip og er super glade for, at han stiller sit kandidatur til rådighed. Vi har brug for et nyt flertal, der tør investere i mennesker. Filip er et nyt pust for Kolding Kommune og han er ihærdig, ærlig, fair og reel. DSU bakker 100 procent op om Filip som Koldings kandidat til byrådet og som Socialdemokratiets spidskandidat.

Socialdemokratiets byrådsmedlem Hamlaoui Bahloul giver sin uforbeholdne støtte til Filip Bekic Bladt som spidskandiat:

– Filip vil være et meget stort aktiv for byrådsgruppen. Han er en god socialdemokrat og kan samle partiets kandidater omkring vores fælles sag.

Forhenværende borgmester giver sin støtte

Nuværende byrådsmedlem og forhenværende borgmester i Kolding Kommune Per Bødker Andersen giver ligeledes sin støtte til Filip Bekic Bladt som partiets spidskandidat:

– Jeg synes, bestyrelsen har foretaget en helt rigtig beslutning, når den peger på Filip som socialdemokratiets spidskandidat ved kommunalvalget i november 2021. Det er en indstilling, som jeg helt kan støtte.

Det er op til medlemmerne at træffe beslutningen ved den kommende opstillingsgeneralforsamling. Den vil blive afholdt på en sådan måde, at partiet både overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sikrer, at alle de medlemmer, der ønsker at stemme, får mulighed for at afgive deres stemme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *