IKEA kommer tættere på kunderne i Kolding

Onsdag 19. Februar 2020 19:28 702
I Kolding-området kan IKEA-kunder hente sine varer hos SPAR i Nr. Bjert. Foto: IKEA/Pressefoto. I Kolding-området kan IKEA-kunder hente sine varer hos SPAR i Nr. Bjert. Foto: IKEA/Pressefoto.

Når kunderne ikke kan komme til IKEA i Odense, må IKEA komme til kunderne. Det er filosofien bag fem nye afhentningssteder, som IKEA har etableret i blandt andet Kolding.

For mange kunder i Syd- og Sønderjylland er en tur til IKEA Odense et hyggeligt udflugtsmål. Men af og til kan tid og afstand betyde, at man ikke så ofte som ønsket får handlet hos IKEA.

Nu er der godt nyt til de mange syd- og sønderjyder, der har langt til varehuset i Odense, for med introduktionen af en ny ’Klik & Hent’-service med 37 afhentningssteder over hele landet, herunder fem i Syd- og Sønderjylland, bliver det nu nemmere at få fingrene i varer bestilt på IKEA.dk, oplyser IKEA i en pressemeddelelse.

- Syd- og sønderjyderne har længe haft langt til et IKEA varehus, så nu kommer vi dem i møde med fem afhentningssteder fordelt i regionen, der gør det langt nemmere at få adgang til IKEAs sortiment. Så mens vi venter på, at planerne for et varehus i Esbjerg falder på plads, glæder jeg mig over, at vi nu kan servicere kunderne med levering af varer tættere på deres bopæl, siger varehuschef i IKEA Odense, Namik Catkafa.

Hent varerne på p-pladsen

Med den nye service kan man på udvalgte tidspunkter hente sine IKEA varer direkte ud af fragtbilen på parkeringspladser i Kolding, Haderslev, Esbjerg, Padborg og Sønderborg. Samt 32 andre steder landet over.

- De fem afhentningssteder ligger godt placeret og er nemme at komme til. I Haderslev, Esbjerg og Kolding har vi allieret os med SPAR som afhentningssted, mens det i Padborg er P. Christensen Biler og i Sønderborg er indkøbscenteret Borgen, som vores fragtbil kommer til. Jeg har store forventninger til vores nye service og er spændt på, hvad kunder siger til at få IKEA tættere på, siger Namik Catkafa.

I Kolding kan man afhente sine varer hos SPAR, Nørre Bjertvej 70 i Nr. Bjert.

Den nye service, som kaldes ’Klik & Hent’, er et supplement til ’Her & Nu’-levering, som IKEA introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og samme dag få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

’Klik & Hent’ koster 79 kr. pr. ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et helt køkken til afhentning.

Sådan fungerer Klik & Hent

1. Kunden finder sine ønskede varer på IKEA.dk og lægger dem i varekurven
2. Ved check ud skal man vælge ’Klik & Hent’ som leveringsform
3. Kunden vælger et afhentningssted tættest på sin bolig
4. Kunden vælger derefter det afhentningstidspunkt, der passer bedst
5. Kunden afhenter sit køb hos fragtbilen i det tidsrum, hvor den holder parkeret på afhentningsstedet

Tags