Kolding Netavis

Hvem skal bære titlen som Slotsøbadet Årets Idrætsnavn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Ved årets awardshow på Kolding Teater skal Slotsøbadet Årets Idrætsnavn kåres. Et stærkt felt er blevet til tre nominerede, som har skilt sig ekstra ud det forgangne år.

Det er atter blevet tid til at sætte navn på Slotsøbadet Årets Idrætsnavn. Det kommer til at ske ved det årlige awardshow, som afholdes af Fritid & Idræt tirsdag den 14. marts på Kolding Teater.

Awardshowet er åbent for alle, det er gratis at deltage, og dørene åbnes 18.30, mens selve showet starter en halv time senere. Der er dog begrænsede pladser, så det er nødvendigt at bestille billetter.

Tre nominerede er med i feltet om at modtage titlen som Slotsøbadet Årets Idrætsnavn, og de kommer fra tre forskellige sportsgrene.

Bastian Buus

2022 08 bastian buus pccd lausitzring 2
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Det har blot taget tre sæsoner i en international racerbil for Bastian Buus at blive Porsche Junior-kører. Kontrakten blev sikret efter en shootout mod andre unge talenter fra hele verden.

Bastian Buus vandt også et rookie mesterskab efter otte ud af otte mulige sejre i den hårde Porsche Mobil 1 Supercup. Det har betydet, at den 19-årige Kolding-kører er blevet optaget på fabrikkens udviklings- og træningsprogram, Porsche Motorsport Junior Programme

Andreas Schou

Andreas Schou
Andreas Schou. Pressefoto.

Året har budt på flotte resultater, og som har betydet et flot hop op på verdensranglisten i ridebanespringning. Andreas Schou har vundet et 5-stjernet Grand Prix-stævne samt fået topplaceringer ved flere World Cup-stævner, og det har givet point nok til avancement.

Andreas Schou har som den eneste af de danske ryttere kvalificeret hele tre heste til VM. Det er Darc de Lux, som han i fjor red til både OL i Tokyo og EM i Tyskland – og som han fik sølvmedalje på ved DM i 2020.

Så er det Independent, som han fik sølvmedalje på ved DM i 2022, og som har opnået fantastiske resultater på det seneste, samt Diacardo.

Cecilie Dam

Cecilie Dam
Cecilie Dam. Pressefoto.

Efter en succesfuld ungdomskarriere har Cecilie Dam leveret solide resultater på seniorsiden de seneste år.

Det forgangne år blev det blandt andet til fire medaljer ved EM.

Cecilie Dam er også blevet en bærende spiller på BK Trekantens hold i kvindeligaen, og sammen med sine medspillere vandt hun guld i ligaen i 2022.

Kom med til awardshowet

Vil du med til awardshowet, er det helt gratis. Der er dog begrænsede pladser, så der er nødvendig at bestille billetter på kolding.dk/award.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel