Kolding Netavis

Hoteldirektør fejrer 10-års jubilæum: Har mod på mere

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jeanette Therkildsen kan fredag den 1. maj fejre 10 års jubilæum. PR-foto.

Få brancher er så hårdt ramt af coronakrisen som hotellerne, men det forhindrer ikke Jeanette Therkildsen i at se lyst på fremtiden i et længere perspektiv. 1. maj fejrer hun sit 10-års jubilæum som direktør for Kolding Hotel Apartments.

Der er ikke meget, der er, som der var, da Jeanette Therkildsen for 10 år siden tog springet fra handels- og turistchef i Kolding til direktør for et af Koldings arkitektoniske vartegn. Det daværende Kolding Byferie med sin smukke beliggenhed ved Slotssøen og foden af Koldinghus trængte på alle måder til fornyelse. Og det fik det.

Fra turisthotel til Kolding Hotel Apartments

Lejlighedshotellet har for længst skiftet navn til det mere tidssvarende Kolding Hotel Apartments og står i dag knivskarpt med sine 74 designlejligheder, der huser både turister og erhvervsgæster. Cirka 45.000 overnatninger bliver det til om året, og dermed er røde tal på bundlinjen afløst af fornuftige overskud de seneste mange år.

Hotellets smukke og centrale beliggenhed er der dog ikke ændret på. Heldigvis. Jeanette Therkildsen føler sig hjemme her. Både bogstaveligt og billedligt talt.

– Jeg har haft et langt arbejdsliv og har været mange gode steder, men her føler jeg virkelig, jeg er landet. Jeg har stedet i mit hjerte, og det endda i en sådan grad, at jeg indimellem skal passe på ikke at tage det alt for personligt, hvis noget siger noget dårligt om os, siger Jeanette Therkildsen i en pressemeddelelse.

Glade gæster skal overraskes hver gang

Det er der heldigvis ikke mange, der gør. En hurtig tur på TripAdvisor og et kig i gæsternes evalueringer af deres ophold hos Kolding Hotel Apartments afslører, at langt de fleste er mere end tilfredse. Både med faciliteterne, beliggenheden, lejlighederne og personalet. Mange af gæsterne vender da også tilbage år efter år, og det er én af de ting, der tvinger både Jeanette Therkildsen og resten af medarbejderne på hotellet til at være på tæerne.

– Da vi skiftede navn til Kolding Hotel Apartments, indførte vi også et nyt slogan, Stay Surprised. Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel, og vores slogan er et løfte til vores gæster om, at vi altid vil overraske dem. Også selvom de kender os i forvejen. Derfor udvikler vi hele tiden hotellet og vores koncepter, f.eks. Stay Balanced, som blandt andet indeholder programmer til træning, yoga og meditation, og Stay Green, som handler om konstant at forbedre vores miljø- og bæredygtighedsindsats, fortæller Jeanette Therkildsen.

Konstant udvikling giver ro og overskud

Den konstante udvikling holder direktøren på tæerne, og samtidig er den også med til at give hende ro og overskud.

– Jeg har det bedst, når jeg selv, og verden omkring mig, er i bevægelse. Der er hele tiden noget, vi kan gøre bedre, klogere, sjovere – både som mennesker og som virksomhed. Den konstante udvikling bliver en form for flow – en naturlig tilstand, som ikke behøver at være et pres, forklarer hun og understreger, at udviklingen kommer til at fortsætte.

Jeanette Therkildsens karriere har bragt hende vidt omkring, og de 10 år, hun nu kan fejre som direktør for Kolding Hotel Apartments, er den længste ansættelse, hun nogensinde har haft. Hendes passion og loyalitet for hotellet betyder dog ikke, at hun ikke beskæftiger sig med andet.

Én dag om ugen er afsat til at drive den lille virksomhed, som er Jeanette Therkildsens andet hjertebarn: DuKanDet.nu. Her tilbyder hun i sin egenskab af NLP Master Practitioner coaching- og mentorforløb til både andre erhvervsledere og private, der har brug for at finde retning og mening.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *