Kolding Netavis

Hoteldirektør: -Vi skal stramme op nu

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Peder J. Madsen. Foto: Hotel Koldingfjord.

Hoteldirektøren mener, at vi i Danmark skal have bugt med den nye corona-variant, Omikron.

Det er paradoksalt, at en hoteldirektør beder om flere restriktioner, der vil begrænse mulighederne for at drive hotel. Men ikke desto mindre er det nødvendigt, mener adm. dir. på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen.

-Jeg er 100 procent enig med børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, når hun i dag siger til TV 2, at Omikron har ændret spillereglerne. Vi skal have bugt med smitten nu, så vi kan få den slået markant ned hen over julen og være klar til et nyt år, siger Peder J. Madsen.

-Der skal tages svære politiske beslutninger, og de skal tages nu. Vi skal have det tunge værktøj fundet frem og overveje fx endnu tidligere lukketider på barer og restauranter, begrænsninger på vores samvær både ude og hjemme og – frem for alt – presse yderligere på for at få givet så mange booster-stik som overhovedet muligt inden jul, siger direktøren.

-Jeg ved godt, at det ikke er populært at bede om restriktioner. Men den helt store katastrofe for hotel- og restaurationsbranchen ville være en ny, månedlang nedlukning i det nye år, forbi vi handlede for sent, tilføjer han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel