Kolding Netavis

Home Erhverv skifter navn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Partnere i Home Erhverv, Henrik Svane og Mikkel Søby (i midten) sammen med Dirk Beller (t.h.), Head of Commercial, Engels & Völkers. og Lars Freitag, Area Manager, Engels & Völkers. Foto: Pressefoto/PR.

Home Erhverv har store ambitioner for fremtiden.

Fra 1. september skifter den landsdækkende erhvervsmæglerkæde navn til Engel & Völkers og bliver dermed en del af den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers, der har hovedkvarter i Hamborg. Det oplyser Home Erhverv i en pressemeddelelse.

Navneskiftet betyder, at home Erhvervs otte nuværende erhvervscentre i Kolding, Aarhus, Odense, Helsingør, Herning, Hillerød, København og Roskilde alle skifter navn til Engel & Völkers pr. 1. september. De nuværende indehavere af home Erhverv og altså fremtidige partnere i Engel & Völkers, Mikkel Søby og Henrik Svane, ser frem til både navneskift og nyt spændende setup.

– Vi er stolte og glade for aftalen med Engel & Volkers og viderefører det bedste fra home Erhverv til vores nye brand. Vi ønsker at være markedets mest kompetente og foretrukne valg og er sikre på, at vi sammen med Engel & Völkers sikrer os muligheden for at have de bedste redskaber i bagagen for at kunne opfylde kundernes forventninger til ydelser og kriterier fremadrettet, siger Mikkel Søby, og Henrik Svane supplerer:

– Vi har store ambitioner for nye tiltag i markedet med vores nye brand, men det er vigtigt for os at fastslå, at vores otte erhvervscentre fortsætter uændret med de samme medarbejdere og professionelle tilgang til markedet som hidtil. Vi glæder os til vores nye og spændende rejse og vi er ikke i tvivl om, at vi med det nye brand og koncept kommer til at tilbyde vores kunder en langt større række services end tidligere, siger Henrik Svane.

Også hos Engel & Völkers er der store forventninger til de nye partnere fra Danmark.

– Vi er utrolig glade for den nye aftale med home Erhverv, som i dag har et meget erfarent og professionelt setup med dygtige mæglere, der alle har arbejdet i erhvervsejendomssektoren i mange år. Det nye partnerskab giver Engel & Völkers helt nye investeringsmuligheder i Norden, og vi glæder os til at komme i arbejdstøjet,” siger kommerciel chef, Dirk Beller fra Engel & Völkers.

De nye danske partnere i Engel & Völkers, Mikkel Søby og Henrik Svane, har udover otte licenser til erhvervsejendomsmarkedet også erhvervet sig licenser til privatboligmarkedet i Aarhus, København og Odense.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *