Kolding Netavis

Højrefløj stopper i KIF Kolding

28-årige Andreas Flodman stopper efter fire sæsoner i KIF Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Fra næste sæson tørner han ud for Aalborg Håndbold.

28-årige Andreas Flodman, der er højrefløj hos KIF Kolding, stopper efter denne sæson i Kolding. Han har indgået en to-årig aftale med Aalborg Håndbold. Dermed blev det til fire sæsoner hos KIF Kolding.

-Efter fire gode år i Kolding er jeg nu klar til nye udfordringer og ser det som et skridt op i min karriere. Da muligheden bød sig, var det derfor ikke et svært valg, og jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller. Det er altid fedt at være på besøg i Sparekassen Danmark Arena, og jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet og repræsentere hjemmeholdet foran de mange fans, fortæller Andreas Flodman i en pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold.

Andreas Flodman blev i sidste sæson af Håndbold Spiller Foreningen kåret som bedste på sin position, som den mest scorende højrefløj i sæson 2020/21.

Tagget med:
Del denne artikel