Kolding Netavis

Høj kvalitet og drivkraft skal fortsætte

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Jazz i Trekanten. Foto: Emil Lyngbo.

Bestyrelsesleder er enig: -Selvfølgelig kan og skal vi fortsætte fremgangen.

Efter ni år som sekretariatsleder for Jazz i Trekanten har Karsten Bech valgt, at gå på pension til efteråret.

Bestyrelsesleder Morten Weeth bakker op om beslutningen, og sætter samtidig ord på hvorfor timingen er det helt rigtige:

-Karsten har gjort en kæmpe indsats for jazzen og for Kolding igennem et kæmpe engagement og altid ihærdigt arbejde med at udbrede kendskabet til jazzmusikken til et nyt publikum. Vi har som kulturinstitution gjort os bemærket Morten og har været med til at gøre en forskel. Det er derfor vigtigt, at vi fortsætter og forstærke vores initiativer på det fundament som Karsten har skabt. Karsten har selvfølgelig bestyrelsen fulde opbakning til hans beslutning om at gå på pension og have muligheden for at udforske andre spændende interesser, fortæller Morten Weeth i en pressemeddelelse.

Morten Weeth
Morten Weeth. Pressefoto.

Skal finde den næste ildsjæl

Det er et spændende sted Jazz i Trekanten står i lige nu.

-Vi skal have fundet et nyt springbræt for en ny ildsjæl, der kan bringe os endnu videre. Så nu leder vi efter en ny sekretariatsleder, som kan være den nye bærende kulturelle drivkraft, som kan løfte Jazz I Trekanten til nye steder og udforske nye områder indenfor jazz’en. Det skal fortsat ske i samarbejde med vores eksisterende og kommende samarbejdspartnere, forklarer Morten Weeth.

Fra lokal festival til nationalt genre spillested

I 2015 startede Jazz I Trekanten, som en lille festival, men har nu vokset sig større og omfatter langt mere end den oprindelige festival.

-I takt med at Statens Kunstfond har udpeget os som Netværks- og Genrespillested, vokser vores forpligtelser også. Derfor skal en ny sekretariatsleder være med til at sikre, at vi i mange år frem fortsat kan udvikle og udfordre både jazz’en men også publikum, slutter Morten Weeth.

Jazz i Trekanten holder til i Nicolai-komplekset i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel