Kolding Netavis

Hip hop-stjerne med på årets Grøn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Oliver Kesi har siden 2011 sat sit tydelige præg på dansk hip-hop og grime under navnet Kesi. Til sommer tager han sin hårdtslående hip-hop med til Grøn.

Med hittet ”Søvnløs” bragede Kesi uden advarsel ind på den danske hip-hop scene. Siden debuten er det blevet til en kontrakt med Universal, samarbejder med kollegerne Ataf og Orgi-E samt sin helt egen dokumentar-serie på DR. Nu er turen så kommet til Grøn, hvor Kesi i år vil indtage det danske sommerland med lige dele gang-i-den og fællesskab. Det skriver Grøn i en pressemeddelelse.

Om sit makkerskab med Grøn siger Kesi:

– Noget af det jeg har til fælles med Grøn er for det første, at vi begge to godt kan lide at samle mange mennesker rundt om os, og for det andet at vi begge to godt kan lide en god fest. Så jeg er sikker på, at vi nok skal blive et godt makkerpar.

Populær herre

Den gode fest har Kesi også sørget for på streamingtjenesterne, hvor hans stribe af ørehængere er blevet afspillet over 65 millioner gange. Det er altså en særdeles populær herre, der ligger vejen forbi Grøn. Måske endda også med nye numre i tasken:

– På Grøn bliver det en fed blanding af nye sange og gamle sange- måske nogle helt nye sange, så publikum kan forvente sig en sindssyg fed fest med en masse energi, hvor man kan slippe sig fri sammen med mig.

Sidst men ikke mindst glæder Kesi sig også til at blive en del af et Grøn-program, der i vanlig Grøn-stil dækker et bredt spektrum af bands og genrer:

– Grøn er en fest, der gør en forskel, fordi der er plads til alle, og den samler en masse mennesker, der normalt ikke ville være til de samme koncerter. Det bliver fedt, med så bredt et line-up af forskellige fede kunstnere, der kommer og spiller.

Foruden Kesi er det allerede offentliggjort, at Scarlet Pleasure vender tilbage til dette års udgave af Grøn.

Turplan for Grøn 2019

18. juli: Amager
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel