Kolding Netavis

Her kommer de: Ladepunkter på vej til Netto og Føtex

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her i området kommer der ladestandere ved flere Netto-butikker samt de Føtex-varehuse i Kolding. Pressefoto.

Ud af de 1.000 ladepunkter, der kommer på Salling Groups lokationer ved Netto, Bilka og Føtex, er der nu sat adresse på de 785 af dem – heraf flere i vores dækningsområde. Dog ikke Bilka, der hører under Kolding Storcenter.

Nu er der godt nyt til alle elbilister. Ud af de 1.000 ladepunkter, som Salling Group i samarbejde med Clever, Danmarks førende ladeoperatør, har planer om at opsætte, er der nemlig nu sat lokation på de 785 af dem.

De er fordelt over hele landet, og det betyder, at kunderne i Netto, Bilka og Føtex inden udgangen af 2025 kan lade deres elbil, mens de fylder varer i indkøbsvognen. Dog er Bilka i Kolding Storcenter ikke med i planerne. Det skyldes formentlig, at varehuset ligger på Kolding Storcenters arealer. Og her er der i forvejen ladestandere.

For Salling Group er det et vigtigt skridt i den rigtige retning, at koncernen i samarbejde med Clever giver kunderne mulighed for at lade elbilen. Salling Group ønsker at minimere sit aftryk på klimaet og hjælpe kunderne med at træffe grønnere valg i hverdagen. Det bidrager de mange ladestandere til.

Her i vores område kommer der ladestandere hos:

Netto, Christiansfeld
Netto, Vonsild (endnu ikke bygget)
Netto, Hylkedalvej, Kolding
Netto, Haderslevvej, Kolding
Føtex Syd, Industrivej, Kolding
Føtex, Helligkorsgade, Kolding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel