Kolding Netavis

Her er vinderen af Landsbydysten

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tredjepladsen gik til Vamdrup med 2,2 tilbagelagte kilometer pr. indbygger – i alt 12.269,65 km. Foto: Kolding Kommune.

En tur rundt om jorden. Så mange kilometer tilbagelagde lokalområderne i Kolding Kommune tilsammen, da Landsbydysten løb af stablen i uge 11 og 12. De sidste kilometer er registeret, og vinderen er nu fundet.

I to uger kæmpede lokalområderne mod hinanden i Landsbydysten om at gå flest kilometer. Dysten startede i regn og rusk i uge 11, men alligevel lykkedes det at tilbagelægge hele 43555,4 kilometer. Det svarer til en gang rundt om jorden, så det er noget af en bedrift.

Vinderen er…

Årets vinder af Landsbydysten er Sjølund, hvor der blev gået/løbet 5,99 km pr. indbygger – i alt 6246,43 km.

På andenpladsen er Jordrup, som klokkede 4,12 km ind pr. indbygger – i alt 3264,95 km.

Tredjepladsen gik til Vamdrup med 2,2 tilbagelagte kilometer pr. indbygger – i alt 12.269,65 km.

I Vonsild gik næstformand i Sundhed og Fritid, Poul Fremmelev, med – og det var ikke første gang.

-Jeg har været med alle årene, og jg glæder mig hver gang over, hvordan man bakker hinanden op og opildner hinanden på en god måde, så vi får en sund konkurrence mellem lokalområderne. Det giver en fantastisk følelse af sammenhold, siger han i en pressemeddelelse.

Det sammenhold kunne man også nemt spore på Landsbydystens Facebookside, hvor der virkelig blev heppet på hinanden, og man hjalp også gerne hinanden med at indtaste de tilbagelagte kilometer.

I år var der for første gang lavet nogle afsluttende arrangementer om søndagen, hvor Landsbydysten havde sin sidste dag. Flere af de lokale område bød ind med fælles gå- og løbeture samt hygge med kaffe og kage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel