Kolding Netavis

Her er MusikKoldings nye eventkoordinator

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Ny eventkoordinator er klar til MusikKolding.

Foreningen MusikKolding, der bl.a. arrangerer Sommer ved Søen og står for den lokale afvikling af Grøn Koncert i Kolding, har ansat ny eventkoordinator.

Det er den 38-årige Rikke Molberg Andersen, der fra et stærkt felt på flere hundrede ansøgere er blevet udvalgt til stillingen, som hun starter i allerede den 18.november. Det oplyser MusikKolding i en pressemeddelelse.

Rikke Molberg Andersen er netop flyttet til Kolding, og kommer fra Skanderborg, hvor hun i en årrække har været en ildsjæl som både frivillig leder og projektleder på Smukfest.

– Vi ser meget frem til at få Rikke med på holdet. Hendes erfaring og bankende hjerte for de frivillige kræfter kommer til at give MusikKolding og vores samarbejdspartnere de bedst mulige betingelser for succesfulde musikalske oplevelser i Kolding, fortæller formand for MusikKolding Jesper Knudsen.

For Rikke Molberg Andersen er stillingen som eventkoordinator et ønskejob. ”Jeg har med stor interesse fulgt MusikKoldings succes og foreningens mange fantastiske aktiviteter, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og til at arbejde sammen med alle de frivillige, som er engageret i MusikKolding” fortæller den nyudnævnte eventkoordinator.

Rikke Molberg Andersen skal først og fremmest arbejde med planlægning og afvikling af MusiKoldings kendte projekter, som hen over sommeren inkluderer Grøn Koncert, Sommer ved Søen, Stella Polaris og Opera på Skamling. Ud over det skal den nye eventkoordinator udvikle foreningens events og aktiviteter på længere sigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel