Kolding Netavis

Her er Kolding Kommunes første voksenchef

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Med ansættelsen af Gülcan Güven Grud har Kolding Kommune sikret sig en voksenchef, der både kommer med områdekendskab og samtidigt kan bidrage med masser af relevant erfaring.

For første gang nogen sinde ansætter Kolding Kommunes socialforvaltning en Voksenchef. Og den første til at besætte pladsen bliver én, der både har kendskab til området og over 20 års erfaring i arbejdet med udsatte borgere.

Navnet er Gülcan Güven Grud og hun kommer til at få det samlede ansvar for drift og udvikling af det specialiserede socialområde for voksne og service til borgere, der har handicap, psykiatriske lidelser, misbrug eller social udsathed. Gülcan kommer fra en stilling i Vejle Kommune, hvor hun var centerleder for Social Rehabilitering, Social & Psykiatri.

– Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Kolding og til at arbejde med sammen med Socialforvaltningens ledere og medarbejdere om at realisere socialpolitikken. Selvværd og Sammenhæng skal give mening for den enkelte borger, og vi skal finde de gode løsninger i samarbejde på tværs af faggrupper, afdelinger og forvaltninger, siger Gülcan Güven Grud i en pressemeddelelse.

Hun har siden 2010 haft lederstillinger i Vejle Kommune, og det glæder socialdirektør Thomas Reintoft at kunne ansætte en ny voksenchef, der har stor viden inden for området.

– Gülcan har et stærkt borgerfokus og passer godt ind i vores organisation. Jeg hæfter mig specielt ved, at vores nye voksenchef brænder for udvikling og innovation, og det kan vi allerede mærke, at Gülcan gør. Jeg er sikker på, at hun er et godt match, siger Thomas Reintoft.

Gülcan er 44 år og bor til dagligt i Horsens med manden Martin og parrets to piger på 11 og 14 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel