Kolding Netavis

Her er gæstesolisten til julekoncert med Stig Rossen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu afsløres det, hvem gæstesolisten i år er til julekoncerten med Stig Rossen.

Efter 25 års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små.

– Vi har fået markeret vores 25 års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig, siger Stig Rossen i en pressemeddelelse.

Oldermand for Kolding Flisepudser Laug af 1985 Otto Skak siger:

– For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Otto Skak fortæller:

– Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og der er sange nok at vælge mellem. Stig har udgivet ikke mindre end fire cd’er med julesange, og Årets Julekoncert har i løbet af årene præsenteret adskillige nye danske juletekster samt helt nykomponerede sange.

Kulissen er traditionen tro Brændkjærkirkens flotte kirkesal. Lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sætter sig for at læse årets julehistorie, er selvfølgelig et fast inventar i koret.

Gæstesolisten

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

– Det er lykkedes Kolding Flisepudser Laug af 1985 at kunne præsentere årets julekoncerter så tæt på jul som søndag den 20. december i Brændkjærkirken klokken 15, 17.30 og klokken 20, slutter Otto Skak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel