Kolding Netavis

Her er den nye områdechef for Plan og Byg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Leder af Planafdelingen i Kolding Kommune, Jan Krarup Laursen, bliver ny områdechef for området Plan og Byg.

Siden 1. august, da tidligere områdechef Karin Niemann-Christensen skiftede Kolding ud med Middelfart Kommune, har Jan Krarup Laursen været konstitueret i stillingen som områdechef for Plan og Byg i Kommunens By- og Udviklingsforvaltning. Nu kan han som nyudnævnt områdechef stryge ’konstitueret’ i titlen og dermed bliver han en del af forvaltningens chefgruppe. Det oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Jan Krarup Laursen kender sit nye ansvarsområde særdeles godt, da han gennem seks år har været leder af Planafdelingen og har arbejdet tæt sammen med sine lederkolleger i afdelingerne Kommunale Ejendomme og Byggesag, der sammen med Planafdelingen udgør området Plan og Byg.

– Da muligheden bød sig, krævede det ikke megen betænkningstid og jeg er glad for at kunne byde ind med den viden og erfaring, jeg har fra årene som afdelingsleder. Kolding er en by i rivende udvikling med mange spændende projekter, som jeg ser frem til at følge helt til dørs, siger Jan Krarup Laursen om sit nye job.

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing glæder sig over, at Kolding Kommune får en ny Plan og Byg-chef, der kender Kolding til fingerspidserne.

– Jan Krarup Laursen har et stort netværk i Kolding og et indgående kendskab til alle de store udviklingsprojekter og det er selvfølgelig en stor fordel i den nye stilling. Jeg kender Jan som en særdeles kompetent leder med et stort strategisk potentiale og jeg glæder mig til at få ham ombord i forvaltningens chefgruppe, siger Merete Dissing.

Jan Krarup Laursen er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet, har en diplomuddannelse i ledelse og har deltaget i et ledertalentprogram. Tidligere har han blandt andet været leder af Planafdelingen i Vejen Kommune.

Jan Krarup Laursen er 46 år, bor i Kolding med sin kone og to drenge på 11 og 13 år og bruger blandt andet sin fritid på cykling, badminton og i familiens sommerhus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel