Kolding Netavis

Her er de heldigste byer på Quick

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

En ny opgørelse fra Danske Lotteri Spil viser, at der i 2020 var en heldig vinder hvert sjette sekund på skrabespillene fra Quick.

Danske Lotteri Spil har sørget for masser af spænding i påsken med deres legendariske påske skrabelodder. Loddet er perfekt som værtindegave til påskefrokosten og kan give anledning til gode snakke om store og små drømme.

Selvom påskelodderne for første gang så dagens lys for seks år siden, så har skrabeloddet i sig selv en lang historie.

Første skrabelod

Det er nemlig 29 år siden, at Danske Lotteri Spil præsenterede danskerne for det første skrabelod. Det hed Quickloddet og kom på gaden i 1992. Siden har der været en stribe forskellige lodder, som danskerne har skrabet for store og små gevinster. Påskejagt, juleskrabekalenderen og bogstavjagt er blandt danskernes favoritter.

Men hvor mange skrabelodder er der gevinster på i Region Syddanmark?

En ny opgørelse fra Danske Lotteri Spil viser, at der i 2020 var gevinster på over 5,6 mio. skrabelodder fra Quick i hele Danmark. I Region Syddanmark skrabede man sig til en lidt sjovere dag på hele 950.000 skrabelodder, hvilket er flest blandt de fem regioner. Den heldigste by er Vejle med godt 52.423 vinder-lodder, mens Kolding og Odense C kom ind på en anden og tredjeplads med henholdsvis 45.135 og 44.469.

Samtidig blev 2020 også året, hvor danskerne for alvor begyndte at skrabe online. Her var der gevinster på 1.7 mio. skrabelodder. Samlet giver det en gevinst hvert sjette sekund, og det glæder direktør i Dansk Lotteri Spil, Pernille Wendel Mehl.

– Skrabelodderne har været her i over tyve år, og interessen er bestemt ikke blevet mindre. Mange danskere vælger stadig at tage et skrabelod fra Quick med hjem frem for chokoladen, når de skal forkæle sig selv efter en indkøbstur eller et smut i kiosken. Hver uge kan 100.000 skrabespillere glæde sig over at have gevinst på et af vores lodder. Vi er rigtig glade for, at Danske Lotteri Spil kan være med til at skabe så mange vinderøjeblikke i så mange danske hjem, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Top 10 over byer med flest vindere og gevinst i Region Syddanmark

quick byer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel