Kolding Netavis

Gymnastikforening modtager støtte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Gymnastikforeningen GO-ON i Kolding modtager støtte til øget markedsføring af foreningen.

Med støtte fra DIF og DGIs foreningspulje, kan GO-ON nu sætte gang i en øget markedsføring af foreningen. GO-ON i Kolding har fået 15.000 kroner i støtte fra DIF og DGIs foreningspulje.

Med bevillingen kan foreningen øge annoncering og markedsføring overfor målgruppen, der primært er seniorer + 60, der ønsker øget fokus på sundhed og velvære og som ønsker at anvende et par timer ugentligt i et uhøjtideligt miljø og hvor der er focus på det sociale element. Udover gymnastikken tilbydes muligheden for at tage idrætsmærke, ligesom der arrangeres en gåtur og en bowlingaften.

-Vi ser frem til at byde såvel nuværende som nye medlemmer velkommen til sæsonen 2022/2023, der i øvrigt er sæson nr. 103, fortæller formand Erik Petersen i en pressemeddelelse

Alle kan deltage, ældste medlem er 97 år, og har været medlem siden 1957. Gymnastikforeningen holder til på Sdr. Vang Skolen i Kolding.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Gymnastikforeningen har modtaget bevillingen på 15.000 kroner fra DIF og DGIs foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kroner til projekter i idrætsforeninger.

DIF og DGIs foreningspulje kan støtte lokale projekter, f.eks til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ”Spillehalsmidler”, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel