Kolding Netavis

Gunnar og Benny takker af med KIF Kolding i en stærkere udgave

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Gunnar Fogt (t.v.) og Benny Dall (t.h.) kan med god samvittighed sige farvel til bestyrelsen i KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

Gunnar Fogt og Benny Dall kan med god samvittighed sige farvel til bestyrelsen i KIF Kolding.

På generalforsamlingen i KIF Koldings eliteaktieselskab forleden blev der sagt behørigt farvel og mange tak for indsatsen til to af de mænd, som har trukket et stort læs i genrejsningen af KIF Kolding, Gunnar Fogt og Benny Dall.

De var to af de seks, der meldte sig til at tage en tørn i en ny bestyrelse, da klubbens tidligere bestyrelse for 2 1/2 år siden trak sig på en ekstraordinær generalforsamling i klubbens eliteafdeling.

Dengang i maj 2020, mens landet var fuldt nedlukket som følge af corona-restriktioner, stod klubben på kanten med en manko på seks millioner kroner, men i kraft af hårdt arbejde fra både den første bestyrelse, som blev valgt den 29. maj 2020 og den nye bestyrelse, som blev valgt på den ordinære generalforsamling i november 2020, er det lykkedes at genrejse KIF Kolding.

Gunnar Fogt og Benny Dall har været henholdsvis formand og næstformand de seneste to år, og de kan med god samvittighed sige farvel til bestyrelsen for KIF Kolding, som de forlader i en langt stærkere og mere robust udgave i forhold til, da de trådte til, oplyser KIF Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel