Kolding Netavis

Grundlovsforhør i sagen om nedgravet lig: Sådan var reaktionen fra de sigtede

Kristi Himmelfartsdag var der berammet et grundlovsforhør efter tre personer er anholdt i sagen om et nedgravet lig i Vonsild.

Torsdag klokken 14 var der grundlovsforhør ved retten i Kolding. Her var to mænd og en kvinde fremstillet i sagen om fundet af et nedgravet lig i kolonihavehus-området Springbjerggyde i Vonsild.

En kraftig mand iført en hvid badekåbe, sort kort hår og klip-klapper kom sjoskende efter sin forsvarer, mens en forvirret 35-årig kvinde kom ind i retslokalet. Hun var iført et tæppe om benene, skulderlangt kommunefarvet krøllet hår. Den sidste, der kom ind i retslokalet var en mand. Han havde en kop vand i hånden og var almindelig af bygning. Han havde lyst pagehårslangt hår. De to mænd er henholdsvis 32 og 39 år.

Da dommeren læste sigtelsen op, fortalte han, at de alle tre var sigtet for manddrab – at de i forening havde dræbt en 43-årige efterlyst mand. Det skulle være sket i tidsrummet mellem 3. maj klokken 03.00 til den 26. maj klokken 06. Liget blev fundet i Haveforeningen Springbjerg i Vonsild.

Den 35-årige kvinde kunne høres sige, at det var en “joke”. De to mænd var ganske rolige.

Kvinden og den ene af mændene blev anholdt af politiet natten til torsdag klokken 00.26, mens den tredje mand blev anholdt onsdag klokken 16.42.

Alle tre personer nægter sig skyldige.

Efter sigtelsen blev læst op, forlangte forsvareren, at dørene blev lukket. Kolding Netavis protesterede forgæves – og herefter måtte pressen forlade retslokalet. Vi kender derfor ikke de nærmere omstændigheder.

Årsagen til dørlukningen var, at dødsårsagen endnu ikke er klarlagt og at liget skal obduceres. Desuden er efterforskningen fortsat i gang.

Se billederne nedenunder…

Del denne artikel