Kolding Netavis

Grøn omstilling: Med erhvervslivet i centrum

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

For at sætte spot på erhvervslivet og den grønne omstilling er Grøn Expo, Kolding Kommune, Foreningen Business Kolding, SDU og Pædagogisk Center er gået sammen om at skabe en særudstilling ”Grøn Omstilling – med erhvervslivet i centrum” i Bæredygtighedshusets udstillingsområde.

Bæredygtighedshuset er Kolding Kommunes nye knudepunkt for bæredygtighed og grøn omstilling. Det er stedet, hvor borgere, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, foreninger og Kolding Kommune kan sætte skub på den bæredygtige omstilling ved frit at dele viden, idéer og inspiration inden for bæredygtighed.

Udstillingen skal demonstrere den grønne omstilling gennem erhvervslivet. Det handler om erhvervslivets bidrag i form af produkter, ydelser og tekniske løsninger, men også om det samarbejde og de kompetencer til erhvervslivet, der også bidrager til løbende udvikling og innovation på området.

Udstillingen åbner i forbindelse med Kulturnatten og vil være at se frem til uge 46. Der er gratis entré til udstillingen og arrangørerne planlægger også at afholde nogle events i løbet af perioden.

Bæredygtighedshusets åbningstider er mandag-fredag 10-18, lørdag 10-15 og søndag lukket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel