Kolding Netavis

Grin julen ind med SpecialKlassen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Grin julen ind med SpecialKlassen på Mungo Park Kolding.

Julen vil være temaet for fem unikke juleevents med SpecialKlassen. Publikum er med til at sætte dagsordenen for showet, fordi det er publikums indspark, som SpecialKlassen improviserer ud fra. Og hvem ved, hvad det bliver til, hvis indsparkene er juleand, pakkeræs og mistelten? SpecialKlassens shows er ofte også meget musikalske, så måske Kolding får sin egen julesalme én af de fem aftener.

De tre professionelle skuespillere og komikere i SpecialKlassen er udråbt til kongerne af improvisation; kun én gang er det lykkedes dem at få en 4-stjernet anmeldelse – resten har været en stjerneregn af 5 og 6 stjerner senest for deres 10 års jubilæumsshow. Rasmus Søndergaard fra SpecialKlassen er opvokset i Kolding, hvilket vil give de fem juleevents et lokalt islæt.

Det er ikke kun de dygtige folk på scenen, som vil være på slap line. Som noget helt særligt vil Mungo Park Koldings faste stab af skuespillere indtage nye roller og være klar med julestemningen og sørge for servering i baren både før, under og efter showet.

SpecialKlassen kan opleves på Mungo Park Kolding den 4., 5., og 6., samt 11. og 12. december.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel