Kolding Netavis

Gratis skrivebord til nye virksomheder i Pyramiden

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kontorfælleskabets beliggenhed er også en af dens styrker. Pressefoto.

Virksomheder, der er startet op inden for de seneste tre år, kan få et gratis skrivebord i en måned.

Kontorfælleskabet Pyramiden i Kolding har netop annonceret en ny kampagne, hvor nye virksomheder, der er startet op inden for de seneste tre år, gratis kan få et skrivebord i fællesskabet i en måned. Efter den gratis måned kan virksomhederne fortsætte som lejer for 1.800 kroner pr. måned. Det inkluderer leje, skrivebord, rengøring, internet, printer, el, vand, varme, adgang til mødelokale fuldt udstyret med AV-udstyr og kaffe/te.

-Vi vil gerne give alle de nye virksomheder, der er startet op hjemme i stuerne i coronatiden, en mulighed for at komme ud i et kontorfælleskab og opleve, hvor meget sparring og netværk det giver. Noget som kan være med til at give virksomhederne et boost, fortæller udlejer Søren Sundahl i en pressemeddelelse.

Pyramiden indgangsprati KLH Erhverv
Indgangspartiet i Pyramiden. Pressefoto.

Kontorfælleskabets beliggenhed er også en af dens styrker. KLH Erhverv, som er ansvarlig for at udleje pladser i Pyramiden, påpeger, at kontorfælleskabet har en fantastisk beliggenhed og en unik bygning, der sender et signal om virksomhedernes professionalisme.

Interesserede virksomheder kan henvende sig til KLH Erhverv for mere information om kampagnen.

Pyramiden 2 tv KLH Erhverv
Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel