Tirsdag, 20. august 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Hans Holmer (SF). Privatfoto. Hans Holmer (SF). Privatfoto.

Gratis parkering er ikke en løsning

Skrevet af  Torsdag 24. januar 2019 | 06:54

Læserbrev af Hans Holmer (SF), medlem af Kolding byråd, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

At gøre parkeringspladserne i Midtbyen gratis, bliver de ikke mere tilgængelige af.

I SF vil vi gerne midtbyen, men vi mener ikke, at dens fremtid afgøres af gratis p-pladser. Derfor har vi stemt nej til dette forslag. Vi frygter, at et ophør af betaling fører til mindre udskiftning på p-pladserne og dermed mindre tilgængelighed og dermed færre kunder.

Vi vil hellere bruger parkeringsindtægterne på at udvikle midtbyen, og her er der især tre ting som gør, at vi har en god midtby i Kolding.

Først og fremmest skal der være nogle gode rammer for midtbyen. Dem skal vi som politikere være med til at skabe. Her har vi i SF bl.a. ønsket legepladser, så det bliver lettere at have børnene med og grønne oaser, hvor byen tilbyder en ramme at puste ud i. Her vil det nu nedsatte Taske Force gruppe også komme med bud på hvad der skal til.

Derudover skal byen have et godt og spændende udbud af butikker og arrangementer. Det synes jeg i høj grad findes i Kolding Midtby. Der er kulturnat, julemand, light festival og mange andre gode arrangementer, samt caféer og butikker, som formår at give en super god service.

Endelig skal vi som handlende være med til at bakke midtbyen op ved at lægge vores handel i midtbyen. Det nytter ikke noget, at vi nøjes med at hente vores internetpakker i byens butikker. Det tjener de ikke mange ører på.

Bogen har været dømt død og borte mange gange, men alligevel oplever bogsalget fornyet fremgang. Sådan håber jeg, det også vil gå vores midtby. Vores midtby er ikke mere levende end vi selv gør den til, og hermed lyde en opfordring til, at vi alle er med til at løfte den, så vi også har en velfungerende midtby i fremtiden.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« August 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31