Geografisk Have vågner op til ny sæson

Fredag 29. Marts 2019 04:23 970
Høns er ”hot” i København, Århus og andre byer, så Geografisk Have tror også, at havens gæster i Kolding synes det er spændende. Pressefoto. Høns er ”hot” i København, Århus og andre byer, så Geografisk Have tror også, at havens gæster i Kolding synes det er spændende. Pressefoto.

Geografisk Have er klar til en ny sæson.

Geografisk Have byder i 2019 på flere spændende nyheder. En ny temahave – naturhaven – viser hvordan man kan invitere naturen ind i sin egen have på en nem og enkel måde. Kom og se, hvordan man kan få flere sommerfugle eller få planter, der dufter rigtig godt og tilmed kan spises. Naturhaven er designet af landskabsarkitekt Signe Moos, der også fortæller mere på åbningsdagen om den nye temahave.

En anden nyhed er de nye dyr i haven. Nu kan man fryde sig over hanegal fra 4 forskellige slags høns og duekurren fra to forskellige slags duer. De eksotiske fugle er nemlig skiftet ud med flere forskellige slags dværghøns, duer og dværgkaniner, som giver havens gæster lidt bedre mulighed for inspiration og oplevelse.

Høns er ”hot” i København, Århus og andre byer, så Geografisk Have tror også, at havens gæster i Kolding synes det er spændende. En almindelig familie kan nemlig godt have høns hjemme i haven uden de store anstrengelser og hvem fryder sig ikke over et morgenæg fra egen hønsegård.

- At høns er ”hot” oplevede jeg selv, da jeg overnattede på en Bed and Breakfast i Thy for nylig. Ejeren kom helt fra Aalborg, men de havde taget et par høns med, så vi kunne få nylagte æg til morgenmaden, fortæller Lene Holm, direktør i Geografisk Have, i en pressemeddelelse.

Hører man til nogen af havens mange yngste gæster, skal man huske at slå et smut forbi havens nye legeplads med stammer og tov, hvor man kan klatre, kravle, rutche, balancere, gemme sig og gå på opdagelse i de nye legeredskaber.

Tags