Kolding Netavis

Generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra venstre ses: Lars Møllgaard, Frank Evald, Morten Høilund, Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard. Pressefoto.

Som endnu et led i det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard A/S, har de tre tidligere minoritetsaktionærer, Lars Møllgaard, Frank Evald og Morten Høilund, pr. 1. maj erhvervet yderligere aktier i selskabet, således at de nu samlet ejer majoriteten.

Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard fortsætter som mindretalsaktionærer med henblik på endelig overdragelse i slutningen af 2024.

Målsætningen har siden 2018 været at skabe et moderne og stabilt Kjæhr & Trillingsgaard gennem et skarpt fokus på byggeri for det private erhvervsliv – byggeri udført af de helt rigtige medarbejdere.

Med de seneste års massive vækst i omsætning, antal medarbejdere og resultat, er missionen nu lykkedes til et punkt hvor størstedelen af ejerskabet kan overdrages.

Christian Trillingsgaard og Kaj Aage Nielsen fortsætter i ejerkredsen og bestyrelsen hvor de vil bidrage med deres mangeårige brancheerfaring.

-Vi sætter fortsat et stærkt aftryk på Kolding, men arbejder os stille og roligt ud i Danmark og målet for de kommende år er yderligere kontrolleret vækst. Vores mål er at forblive den stabile samarbejdspartner, som Kjæhr & Trillingsgaard har været i mere end 100 år, både under økonomiske op- og nedture – det er det der i særdeleshed er et stort behov for i byggebranchen, fortæller Morten Høilund i en pressemeddelelse.

I forbindelse med generationsskiftet siger Kaj Aage Nielsen:

-Set i bakspejlet er jeg rigtig glad for at Christian inviterede på kaffe tilbage i foråret 2018, hvor vi fik vendt ”Rigets tilstand” og blev enige om at slå pjalterne sammen. Vi har nu hvor der er gået 5 år, fået sammensat ”holdet” som vi har stor tillid til kan videreføre den 117 år gamle virksomhed Kjæhr & Trillingsgaard, som en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel