Kolding Netavis

Generalforsamling og foredrag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: sabinevanerp/Pixabay (Modelfoto)

Støtteforeningen for Hospice Kolding inviterer til generalforsamling.

Efter generalforsamlingen er der foredrag ved læge Inger Uldall Juhl og præst Lone Vesterdal. De fortæller om bogen ”Det skrøbelige menneskeliv – perspektiver fra lægen og præsten”, der handler om, hvordan samarbejde på tværs mellem to fagligheder kan se ud. De vil fortælle om lægens og præstens tradition for samarbejde og hvordan et nyt samarbejde måske kan udforme sig.

-Det gør vi, fordi det er nødvendigt at sikre en helhedsorienteret omsorg for og et nuanceret blik på patienter, med komplekse problemstillinger indenfor palliation, og der er tværfaglighed helt central, fortæller Lissen I. Schougaard, formand for Hospiceforeningen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Og det har været grundlæggende tanker siden foreningens start. Vi ved jo fra pårørende og patienter at omsorg, lindring og behandling omfatter såvel fysiske, som psykiske og åndelige forhold. Og derfor har tankerne bag et kommende tilbud altid været: at ud over den fysiske pleje skal der være plads til det hele menneske, – til vort liv og vor fortid, og til håb for den fremtid, vi har tilbage, og mulighed for at vi kan tale med nogen om det. Et ”rum” hvor der både er ro, nærvær og omsorg for både patienten og de pårørende, også efter et eventuelt dødsfald.

På generalforsamlingen skal der også vælges nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter og diskuteres vedtægtsændringer og kontingent oplyser formanden afsluttende.

Generalforsamlingen og foredraget finder sted onsdag den 12. april klokken 19 på KUC i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel