Kolding Netavis

Frivilligbeviser uddelt for 10. gang

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Nr. 3 fra venstre, formand for Social og Arbejdsmarked, Villy Søvndal (SF) samt alle de frivillige, der var mødt frem for at modtage et frivilligbevis. Foto: Kolding Kommune.

Det er 10. gang at de frivillige sociale foreninger har kunne indstille frivillige til modtagelse af frivilligbevis, og anden gang at Villy Søvndal (SF) i sin egenskab af formand for Social og Arbejdsmarked holdt talen og overrakte frivilligbeviserne.

Der var i alt 12 indstillinger fordelt på seks foreninger, og otte af de frivillige var mødt op i Byrådssalen i Kolding. Det var Kræftens Bekæmpelse, Støtteforeningen for Hospice i Kolding, Dansk Flygtningehjælps Frivilliggrupper i Kolding, Kolding Selvhjælp, Børns Voksenvenner og New Start.

Overrækkelsen er en af flere måder at takke alle de frivillige, som gør et stort ulønnet frivilligt arbejde i foreninger og organisationer. Sammen er de frivillige med til at gøre livet mere positiv for andre. Det skal ikke erstatte den indsats, som Kolding Kommune ellers gør, men er en indsats, som er med til at give livskvalitet og meningsfulde fællesskaber. Det er en indsats, som Kolding Kommune ikke kan erstatte eller overtage, men er et udtryk for at man gerne vil hjælpe hinanden.

Villy Søvndal bød velkommen og holdt herefter en tale.

Fælles for alle begrundelserne er, at den frivillige er med til at gøre en forskel – uanset om det er en ung, en gammel, en sårbar eller en handicappet medborger frivilligheden omfatter.

Efter talen blev alle frivilligbeviserne overrakt en for en. Der blev serveret kolde drikke og lidt sødt til ganen, og to unge blæsere fra Kolding Musikskole var med til at skabe den gode stemning.

Der uddeles frivilligbeviser to gange om året og næste gang er torsdag den 28. september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel