Kolding Netavis

Forsinket julegave: Her kan du bytte BR- og Toys’R’Us-legetøj

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Børn med julegaver fra en af de konkursramte legetøjskæder får nu en hjælpende hånd. Fra 2. januar tilbyder føtex og Bilka landsdækkende bytteservice.

Det er ikke altid let at ramme plet med julegaven, og derfor er januar højsæson for at få byttet legetøjet. Det har ikke været muligt for alle de danskere, der købte gaverne i konkursramte BR og Toys’R’Us, og dem kommer Bilka og føtex nu i møde med en bytteservice. Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse:

– Vi ved, hvor meget det betyder for danskerne at give julegaver til hinanden. Og hvor vigtigt det er, at de også kan byttes til det helt rigtige. Det er virkelig ulykkeligt, at kolleger i branchen går konkurs, og mange danskere derfor risikerer at brænde inde med julegaver, så nu forsøger vi at give en hjælpende hånd, siger Mark Nielsen, direktør i Bilka.

Bilkas og føtex’ bytteservice dækker julegaver købt i BR og Toys’R’Us i Danmark, hvis varen findes i føtex, Bilka eller de to kæders netbutikker. Julegaverne byttes til andet legetøj i føtex’ og Bilkas udvalg.

– Med over 100 lokale butikker landet over har vi en mulighed for at komme kunder i stort set alle egne af Danmark til undsætning. Der kan være enkelte forskelle i vareudvalget, men vi lover at gøre, alt hvad vi kan for at hjælpe, siger Thor Jørgensen, direktør i føtex.

Den landsdækkende bytteservice gælder hele januar måned.

I Kolding er to BR-butikker nu lukket samt Toys’R’Us.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel