Kolding Netavis

Formand genvalgt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses den nye bestyrelse i SF. Susanne Stenstrop Thorsen blev genvalgt som formand (ses i det sorte jakkesæt). Pressefoto.

På generalforsamlingen blev formanden for SF Kolding genvalgt.

SF Kolding afholdt sin årlige generalforsamling søndag, og den bød blandt andet på genvalg til formand Susanne Stenstrop Thorsen. Hun blev valgt uden modkandidater.

-SF Kolding er i en forrygende udvikling, hvor både medlemstallet og aktiviteten stiger støt. Vores vigtigste opgave som bestyrelse bliver at styrke den gode udvikling, siger formanden.

Efter et par år med både kommunalvalg, EU-forbeholdsafstemning og folketingsvalg glæder Susanne Stenstrop Thorsen sig til et mere fredeligt år.

-Valgkamp er både sjovt og vigtigt, men det er mellem valgene, at det egentlige politiske arbejde foregår. I SF arbejder vi i både kommunalt, regionalt og på landsplan målrettet på at gøre vores samfund grønnere, mere børnevenligt og mere solidarisk, fortæller Susanne Stenstrop Thorsen.

På generalforsamlingen var der også valg til to bestyrelsesposter. Anita Nørgaard blev genvalgt, mens der var nyvalg til Randi Pedersen. Som suppleanter blev valgt Nanett Jensen, Bodil Krog og Bodil Aggesen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel