Kolding Netavis

Forkælelse by Dorthe Kildal flytter butikken

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Koldings store forkælelsesunivers med kendte brands er flyttet i større lokaler grundet rigtig mange kunder.

Dorthe Kildal har flyttet og udvidet sin succesfulde tøj- og gavebutik med kendte brands, som nu er på 250 m2 i de kendte rammer i det gamle Gamst på Agtrupvej 197 i Kolding.

Forkælelsesuniverset består af kendte og farverige mærkevarer såsom Karl Lagerfeld, Love Moschino, Bubetti, Munthe, Ilse Jacobsen, Prepair, In Front Woman, Pip Studio, Essenza, Marco Polo m.m. i tøj, sko, smykker, tasker, boligdesign, specialiteter, rom, specialøl, skønhedsprodukter, sengetøj, morgenkåber m.m., som man ikke ser så mange andre steder.

Da corona satte en stopper for hendes messer ShoppingBAZAR var gode råd dyre. Ideen om fortsat at kunne holde kontakten til og forkæle sine kunder med kendte mærkevarer, blev således til en butik og webshop i Harte i det gamle Fibotex.

Det er så stor en succes, at Dorthe har valgt at flytte butikken til Agtrupvej 197, for at gøre plads til alle de flotte varer, de mange kunder og få masser af gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Hverdagsluksus

Forkælelsesuniversets spidskompetence er hverdagsluksus til sig selv og masser af lækre gaveideer.

Dorthe Kildals motto er: Forkæl dig selv og dem du holder af – også i hverdagen.

Hun er også kendt for sine smukke forkælelseskasser med luksus produkter til private og virksomheder i alle prisklasser.

Velgørenhedsarbejde

Dorthe Kildal laver også fortsat sit velgørenhedsarbejde fra den nye butik med salg af goodiebags hver måned, modeshows, luksusevents m.m. Således donerede hun sidste år 25.000 kroner til Hospitalsklovne Trekantområdet og for 12. år i træk kommer hun ligeledes i år til at give gaver til de indlagte børn på børneafdelingen i Kolding.

-Jeg er glad og taknemmelig for, at mine gamle kunder og masser af nye kunder er så vilde med min nye butik. Til butikken har jeg købt alle de produkter som jeg selv synes er god stil med masser af farver og mønstre og det synes mine kunder heldigvis også. De har forstået mit budskab om hverdagsluksus i god kvalitet og om at det gælder om at nyde dagen i dag.

Butikken åbnede i sidste uge og fredag, den 17. juni vil der være en grand opening af butikken med drinks og lækkerier. Allerede 13. og 14. juni er der modeshows i butikken med 70 kunder pr. aften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel